Inlägg om kursen.

Kursen var uppdelad i en teoretisk del där vi fick sitta och lyssna, och en pratisk del på eftermidagen då vi fick pröva det vi lärt oss på riktigt i en träningssituation. Sist men inte minst fick vi, göra ett "slutprov" som gick ut på att vi skulle redigera träningsupplägget som vi gjorde på morgonen med hjälp av våra nya kunskaper.

Under den teoretiska delen satt vi bakom bänkar och lyssnade och tog anteckningar. Det handlade först och främst och psykolgi och hur unga människor utvecklas. Vi fick också lära oss hur ett lämpligt träningsprogram kan se ut. Hur ska man hantera olika individer i olika situationer? Hur ska man samla en grupp för att få maximal uppmärksamhet? sådana saker lärde vi oss också. Små detaljer.

Under den praktiska delen var vi en gympasal på brandstationen där vi spelade fotboll. Vi fick testa övningarna som vi lärt oss och fick därmed en klarare bild om hur de ska utföras. Vi spelade ocksp lite match. Avslutningsvis gjorde vi ett litet prov där vi fick bevisa att vi lärt oss något. Sedan fick vi ett litet diplom som bevis på att vi har gått kursen. Mitt namn står också i SvFFs databas.

Kommentarer
Postat av: Marie Wadstedt

Nu börjar du komma igång med bloggandet! Kul!Fortsätt och var inte rädd för att skriva mycket och mer djupgående. Vilka lärdomar tar du med dig från kursen? Kändes detta som en användbar kurs, fick du några aha-upplevelser eller var det saker du redan kunde? Saknade du något på kursen? Blev du taggade eller längtar du mer efter det praktiska arbetet med ungdomarna?Kör på!Marie

2011-01-09 @ 10:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0